Mijn naam is Kathy (°1996) en ik woon voorlopig nog thuis bij mijn ouders, hond Nardo en kat Minouch. Mijn tweelingzus is al even het huis uit. Ik ben zelfs al tante! Ik vind het heel leuk om op mijn nichtje te babysitten.

Ik werk 2x per week in de cafetaria van de serviceflats bij ons in Duffel. Ook in het dierenasiel van Mechelen kan je me vinden om de kattenverblijven proper te maken.

Mijn hobby's zijn toneel, tekenacademie, zwemen en paardrijden. Een paar keer per week ga ik dan ook met het openbaar vervoer naar Mechelen.

's Avonds help ik mijn mama bij het koken. Ik doe ook graag huishoudelijke taken : stofzuigen, dweilen, strijken, afwas - laat maar komen!

Als ik dan al eens stilzit, kan je me vinden achter mijn laptop en dan kijk ik naar Karrewiet op Ketnet, FC de Kampioenen, De Nachtwacht. Ik ga ook graag naar concerten van Niels De Stadsbader (ik heb zelfs al eens op zijn knie mogen zitten!), K3, De Nachtwacht, Clouseau en Ketnet.

 

 

Ik ben Jens, (°1996) jaar, en ik heb nog een broer Joni (°1998).  Wij wonen in Boechout. Ik werk als vrijwilliger bij Pegode op dinsdag. Daar help ik bij de Soeptoer. Op woensdag werk ik in het Meihof in Edegem - daar doe ik het onderhoud van het park. Ik hou van muziek  - zowel luisteren naar muziek als dj ‘en.  Verder speel ik G-voetbal bij SK Lierse, samen met Joni, Bob en Gilles. Ik ben dan ook fan van SK Lierse en ga regelmatig naar een match kijken. Ik loop ook heel graag en ben zeer snel,  daarom ben ik ook lid bij AC-Lyra in Lier samen met mijn broer. We doen dit al ruim 10 jaar. Wist je dat ik ook al een paar keer samen met mijn nonkel een Urbain Trail gelopen heb, keitof was dat! 

Maar ik kan ook genieten van "lekker lui in mijne zetel" te liggen en op restaurant gaan doe ik ook heel graag. Mijn favoriet gerecht is scampi's of een goeie biefstuk lust ik ook wel!  J

 

 

 

 

Ik ben Joni, (°1998) en woon samen met mijn broer Jens, mama en papa in Boechout, waar papa een garage heeft. Af en toe steek ik eens een handje toe of mag ik auto's wassen. Dan trek ik mijn werkkleren aan zoals mijn papa, cool hé !

Ik ga nog naar de school in Heist op den Berg (Instituut Mevrouw Govaers - Ter Speelbergen). Daar mag ik nu ook al stages lopen om mij voor te bereiden op inclusief werk later. Zo heb ik al bij Colruyt, Drankenhandel De Kievit en de Carrefour gewerkt!

In de tuin werken doe ik ook wel graag en liefst het grove en zware werk of met de tractor rijden - dat is pas echt tof !

Ik kan helaas niet stilzitten en spring dus geregeld op mijn koersfiets om een toertje te gaan doen. Op woensdag train ik nu al ruim 12 jaar samen met Jens, Gilles en Bob bij SK Lierse G-ploeg. Af en toe spelen we ook eens een tornooi of matchke. Dan kan ik mij echt eens uitleven! 

Vrijdag train ik bij AC- Lyra voor atletiek. Zo heb ik al een paar keer samen met Jens meegedaan aan de Special Olympics 'atletiek'. 

Mijn lievelings gerecht is zonder meer "pasta"!

 

 

 

 

 

 

Mijn naam is Bob (°1997), en ik woon nu nog in Putte (bij Mechelen) samen met mijn ouders en mijn twee grote broers Sam en Rik. Maar ooit hoop ik samen met mijn vrienden (en misschien ook wel mijn vriendin) samen te kunnen wonen in ons eigen huis. Ik ga nog naar school (instituut Mevrouw Govaerts) in Heist-op-den-berg. Ik werk ook al een paar keer per maand in de Toekan - een leuke platenzaak en koffiebar in de Bergstraat in Heist-op-den-Berg - mensen bedienen, afruimen, afwassen en af en toe een praatje maken - en dat doe ik zeer graag. Ik doe ook een stage als assistent van de kleuterjuf in de Vrije Basisschool Grasheide. Dat wil ik later ook wel verder doen. Misschien mag ik later dit jaar ook nog eens stage doen bij Colruyt in Keerbergen. Dat heb ik nog eens gedaan en dat vond ik zeer leuk. 

De bedoeling is dat ik volgend jaar zulke jobs kan doen. Zo samen met collega's werken vind ik leuk - en zij ook!

Ik hou van muziek, rock zoals AC/DC (onlangs ben ik naar een concert van hen geweest in Werchter) en ik dans zoals Michael Jackson. Als ik dat hoor op een feestje, dan ben ik niet te houden en begin ik te break dansen. Graag zou ik ook vlogger worden of Bekende Vlaming.

Ik speel voetbal, samen met Joni, Jens en Gilles, bij SK Lierse. Ik speel in dezelfde ploeg als Gilles - wij staan meestal samen van voor.  

Ik heb ook al een vriendin en die zie ik zeer graag! 

Ik ben meestal goedgemutst en heb een goed gevoel voor humor. Ook hou ik van politiek, en ken ik iedereen die opkomt. 

 

 

 

 

 

Mijn naam is Gilles (°1996) en ben anders net zoals jij.
Ik woon nog samen met mijn ouders in Boechout. Ik heb een zus Ester en een broer, Axel. Ik werk op het bedrijf van mijn ouders. Dat doe ik zo graag - "werken met collega's".
 
Voetballen, koken, skiën en fifa spelen op de playstation zijn mijn grote hobby's. Op dinsdag ski ik bij 'No Limit' op Aspen in Wilrijk en op woensdag ga ik trainen bij SK Lierse, oefenen voor wedstrijden.
In het weekend ga ik met mijn mountainbike crossen door de bossen.
Koken doe ik ook heel graag. Vooral het proeven vind ik super - het is zo lekker!
 
Ik ben grote fan van de beste voetbalploegen: de rode duivels en F.C. De Kampioenen. Dat is pas klasse!
Ik heb veel 'copains' die ik heel graag zie en koester. 
Ik beleef er altijd veel plezier mee en moedig zo zoveel mogelijk aan met mijn high-fives, schouderklopjes of vette knipoog ;-)
 
Kortom zoals je ziet: ik geniet van alles waar jij ook van geniet.